filety z makreli kolias (Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO 61 / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją)
sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
przyprawy
naturalny aromat papryki
| w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna: |
622 kJ / 149 kcal |
Tłuszcz: |
9,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2,6 g |
Węglowodany: |
4,0 g |
- w tym cukry |
3,7 g |
Białko |
13 g |
Sól: |
1,1 mg |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: |
2,3 g |
- w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): |
0.2 |
- w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): |
0,7 g |
- w tym kwas dokozaheksaenowy (DHA): |
0,9 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |
|
| na 100g | | |
Wartość energetyczna (kJ) |
622 |
|
|
Wartość energetyczna (kcal) |
149 |
|
|
Tłuszcz (g) |
9 |
|
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
2.6 |
|
|
Węglowodany (g) |
4 |
|
|
w tym cukry (g) |
3.7 |
|
|
Białko (g) |
13 |
|
|
Sól (g) |
1.1 |
|
|
Kwasy tłuszczowe Omega 3 (g) |
2.3 |
|
|
w tym DHA (kwas dokozaheksaenowy) (g) |
0.9 |
|
|
w tym EPA (kwas eikozapentaenowy) (g) |
0.7 |
|
|