cukier
syrop glukozowy
czekolada 20 % [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, tłuszcz roślinny (shea), emulgator: lecytyny]
woda
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
substancja żelująca: agar
soki owocowe 1,2 % z zagęszczonych soków owocowych (ananas, cytryna, pomarańcza, malina)
naturalne aromaty
Czekolada: masa kakaowa minimum 43 %
Oprócz tłuszczu kakaowego czekolada zawiera tłuszcze roślinne
Produkt może zawierać
soję,
orzeszki arachidowe,
migdały,
orzechy laskowe,
nasiona sezamu,
mleko,
jaja i
pszenicę.
| Wartość odżywcza 100 g produktu: |
wartość energetyczna: |
1469 kJ / 348 kcal |
tłuszcz: |
7,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
4,4 g |
węglowodany: |
69 g |
w tym cukry: |
56 g |
białko: |
1,1 g |
sól: |
0,06 g |
| na 100g | | |
Wartość energetyczna (kJ) |
1469 |
|
|
Wartość energetyczna (kcal) |
348 |
|
|
Tłuszcz (g) |
7.2 |
|
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
4.4 |
|
|
Węglowodany (g) |
69 |
|
|
w tym cukry (g) |
56 |
|
|
Białko (g) |
1.1 |
|
|
Sól (g) |
0.06 |
|
|
| Wartość odżywcza 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna |
1469 kJ |
|
Wartość energetyczna |
348 kcal |
|
Tłuszcz |
7.2 g |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
4.4 g |
|
Węglowodany |
69 g |
|
w tym cukry |
56 g |
|
Białko |
1.1 g |
|
Sól |
0.06 g |
|