mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym kurczak 4 %)
jaja i produkty z jaj
zboża
produkty pochodzenia roślinnego (włókno grochu 1,4 %)
minerały
drożdże
oleje i tłuszcze
cukry
Wysoce strawne składniki: wieprzowina (wątroba, nerka), produkty uboczne z kurczaka i indyka, suszone jajo, mąka ryżowa, olej rybny
| Dodatki: |
Dodatki dietetyczne: |
IU/kg: |
Wit. A: |
1680 |
Wit. D₃: |
235 |
|
mg/kg |
3b103: |
(Fe: 16) |
3b202: |
(I: 0.61) |
3b405: |
(Cu: 1.5) |
3b503: |
(Mn: 2.8) |
3b605: |
(Zn: 29) |
Tauryna: |
1681 |
Dodatki sensoryczne: |
|
Aromaty. |
|
|
Składniki analityczne: |
wilgotność: |
76.4 % |
białko: |
11 % |
tłuszcz surowy: |
6.3 % |
popiół surowy: |
2.2 % |
włókno surowe: |
0.6 % |
sód: |
0.19 % |
potas: |
0.22 % |
wartość energetyczna: |
1104 kcal/kg |