mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (w tym kurczak 8 %)
ryby i produkty rybne
zboża
roślinne ekstrakty białkowe
drożdże
oleje i tłuszcze
minerały
produkty pochodzenia roślinnego
cukry
Źródła białka: wieprzowina (wątroba, osocze, tchawica, nerki), gluten, produkty uboczne z kurczaka, drożdże, produkty uboczne z łososia, ryż
| Dodatki: |
Dodatki dietetyczne: |
IU/kg: |
wit. A: |
1725 |
wit. D₃: |
241 |
wit. E: |
262 |
|
mg/kg: |
3b103: |
(Fe: 16) |
3b202: |
(I: 0.62) |
3b405: |
(Cu: 1.5) |
3b503: |
(Mn: 2.8) |
3b605: |
(Zn: 30) |
Tauryna: |
1050 |
Dodatki sensoryczne: |
|
Aromaty. |
|
|
Składniki analityczne: |
wilgotność: |
77,2 % |
białko: |
7,2 % |
tłuszcz surowy: |
9,4 % |
popiół surowy: |
1,7 % |
włókno surowe: |
0,4 % |
wapń: |
0,18 % |
fosfor: |
0,11 % |
potas: |
0,34 % |
sód: |
0,07 % |
kwasy tłuszczowe omega-3 (EPA+DHA): |
0,14 % |