Konserwa Gulasz wieprzowy 300 g Krakus
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: soję, mleko (łącznie z laktozą) oraz ich produkty pochodne.
Składniki
mięso wieprzowe 30%, sos: woda, mąka pszenna (gluten), skrobia ziemniaczana, koncentrat pomidorowy, sól, przyprawy, suszone warzywa (w tym seler), cukier, gorczyca, ocet spirytusowy, aromaty, wzmacniacze smaku: inozynian monosodowy, guanylan disodowy, glutaminian monosodowy, barwnik: ryboflawina
Wartości odżywcze
| w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna |
426 kJ / 101 kcal |
Tłuszcz |
3,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1,5 g |
Węglowodany |
6,8 g |
w tym cukry |
2,0 g |
Białko |
10 g |
Sól |
1,1 g |
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Konserwa sterylizowana, mięso w sosie
Marka
Krakus
Cechy
mięso w sosie
Marka standaryzowana
Marka: Krakus
Adres firmy
Morliny 15 14-100 Ostróda
Nazwa firmy
Animex Foods Sp. z o.o. sp. k.
Zalecenia dla alergików
Seler: Zawiera
Zboża zawierające gluten: Zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Zawiera
Soja: Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Spożywać na ciepło.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Rodzaj przechowywania
Typ: Przechowywać w temperaturze otoczenia
Warunki przechowywania
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Rozmiar opakowania
300
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
Średnia miara (e)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Rodzaj opakowania
Typ: Puszka konserwowa
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 300
Wymiar
Wymagana wysokość na półce: 102
Wymagana szerokość na półce: 102
Wymagana głębokość na półce: 47
Waga
Waga brutto: 358
Jednostka sprzedażowa
Wysokość: 102
Szerokość: 102
Głębokość: 47
Adres producenta
Animex Foods Sp. z o.o. sp. k. Morliny 15 14-100 Ostróda Oddział w Szczecinie ul. Pomorska 115b 70-812 Szczecin
Adres zwrotny
Animex Foods Sp. z o.o. sp. k. Morliny 15 14-100 Ostróda
Języki na opakowaniu
polski
Język produktu
Język danych: polski
Główny język opisu: polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna: Konserwa
Wariant: Gulasz wieprzowy