cukier
olej roślinny (palmowy, słonecznikowy, z nasion bawełny)
miazga kakaowa 14%
syrop glukozowy
mleko w proszku
kakao 7%
serwatka w proszku (z mleka)
mąka pszenna (zawiera gluten)
skrobia
masło (z mleka)
emulgator (lecytyna słonecznikowa)
olej kokosowy
tłuszcz kakaowy
aromaty
substancje spulchniające (węglany sodu, węglany amonu, kwaśny pirofosforan sodu)
sól
Czekolada: masa kakaowa minimum 46%
Może zawierać
orzechy laskowe, soję, sezam oraz
orzechy ziemne.
| w 100 g: |
Wartość energetyczna |
2200/527 kJ/kcal |
Tłuszcz |
30,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
16,1 g |
Węglowodany |
56,7 g |
w tym cukry |
37,0 g |
Błonnik |
4,3 g |
Białko |
5,4 g |
Sól |
0,4 g |
| na 100g | | |
Wartość energetyczna (kJ) |
2200 |
|
|
Wartość energetyczna (kcal) |
527 |
|
|
Tłuszcz (g) |
30 |
|
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
16.1 |
|
|
Węglowodany (g) |
56.7 |
|
|
w tym cukry (g) |
37 |
|
|
Błonnik (g) |
4.3 |
|
|
Białko (g) |
5.4 |
|
|
Sól (g) |
0.4 |
|
|
| na 100 | |
Wartość energetyczna |
2200 kJ |
|
Wartość energetyczna |
527 kcal |
|
Tłuszcz |
30 g |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
16.1 g |
|
Węglowodany |
56.7 g |
|
w tym cukry |
37 g |
|
Błonnik |
4.3 g |
|
Białko |
5.4 g |
|
Sól |
0.4 g |
|