woda
warzywa (marchew 13 %, papryka 3 %, cebula, kukurydza 2 %, por 2 %, pędy bambusa)
ekstrakt z kokosa 8 %
mięso z kurczaka 3 %
olej rzepakowy
mąka pszenna
koncentrat pomidorowy
trawa cytrynowa 1,4 %
sól
skrobia modyfikowana
cukier
pasta curry zielona 0,3 % (zielona papryka chili, trawa cytrynowa, czosnek, sól, galangal, pasta z krewetek, skórka z limonki kaffir, przyprawy)
liście limonki kaffir
przyprawy (w tym: kolendra, imbir, czosnek)
koncentrat soku z cytryny w proszku
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
| | Wartość odżywcza w 100 g |
| Wartość energetyczna |
257 kJ / 62 kcal |
| Tłuszcz |
3,8 g |
| - w tym kwasy nasycone |
1,5 g |
| Węglowodany |
5,0 g |
| - w tym cukry |
2,4 g |
| Błonnik |
0,9 g |
| Białko |
1,4 g |
| Sól |
1,3 g |
| | na 100g | | |
| Wartość energetyczna (kJ) |
257 |
|
|
| Wartość energetyczna (kcal) |
62 |
|
|
| Tłuszcz (g) |
3.8 |
|
|
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
1.5 |
|
|
| Węglowodany (g) |
5 |
|
|
| w tym cukry (g) |
2.4 |
|
|
| Błonnik (g) |
0.9 |
|
|
| Białko (g) |
1.4 |
|
|
| Sól (g) |
1.3 |
|
|
| | Wartość odżywcza w 100 g | |
| Wartość energetyczna |
257 kJ |
|
| Wartość energetyczna |
62 kcal |
|
| Tłuszcz |
3.8 g |
|
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
1.5 g |
|
| Węglowodany |
5 g |
|
| w tym cukry |
2.4 g |
|
| Błonnik |
0.9 g |
|
| Białko |
1.4 g |
|
| Sól |
1.3 g |
|