Masz ochotę poznać smaczną węgierską gulaszową? Dlatego ugotowaliśmy ją dla Ciebie – na mięsie wieprzowym, warzywach z aromatycznym tymiankiem i natką pietruszki. Dzisiaj JemyJemy węgierską gulaszową. Smacznego!
Sposoby przygotowania:
W garnku 2-3 minuty
W mikrofali 3-4 minuty (750W)
Bez konserwantów
Bez barwników
Składniki: woda, warzywa 22 % (papryka, ziemniaki, cebula), mięso wieprzowe 14 %, skrobia modyfikowana, koncentrat pomidorowy 1 %, mąka pszenna, sól, pieprz, tymianek, natka pietruszki, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, aromat, przeciwutleniacz: askorbinian sodu
Wartość odżywcza w/ per/ pro 100 g
Wartość energetyczna 206 kJ / 49 kcal
Tłuszcz 1,6 g
- w tym kwasy nasycone 0,5 g
Węglowodany 4,7 g
- w tym cukry 0,9 g
Błonnik 0,7 g
Białko 3,6 g
Sól 1,1 g