przeciery owocowe (75 %) z: (jabłek, bananów, mango (9 %))
przecier z fasoli
pasta z orzechów laskowych (4,5 %)
przecier z daktyli (2,5 %)
zagęszczony sok z mango (2,5 %)
zagęszczony sok cytrynowy
| | Wartość odżywcza na 100 g: |
| energia |
449 kJ/107 kcal |
| tłuszcz |
3,2 g |
| w tym kwasy nasycone |
0,3 g |
| węglowodany |
14 g |
| w tym cukry |
11 g |
| białko |
2,9 g |
| sól |
0 g |
| | na 100g | | |
| Wartość energetyczna (kJ) |
449 |
|
|
| Wartość energetyczna (kcal) |
107 |
|
|
| Tłuszcz (g) |
3.2 |
|
|
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
0.3 |
|
|
| Węglowodany (g) |
14 |
|
|
| w tym cukry (g) |
11 |
|
|
| Białko (g) |
2.9 |
|
|
| Sól (g) |
0 |
|
|
| | Wartość odżywcza na 100 g: | |
| Wartość energetyczna |
449 kJ |
|
| Wartość energetyczna |
107 kcal |
|
| Tłuszcz |
3.2 g |
|
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0.3 g |
|
| Węglowodany |
14 g |
|
| w tym cukry |
11 g |
|
| Białko |
2.9 g |
|
| Sól |
0 g |
|