przeciery owocowe (66,7 %) z: (jabłek, bananów, marakui (5,7 %))
przecier z fasoli
pasta z orzechów laskowych (4 %)
przecier z daktyli (2,5 %)
zagęszczony sok z marakui (0,4 %)
zagęszczony sok cytrynowy
| Wartość odżywcza na 100 g: |
energia |
449 kJ/107 kcal |
tłuszcz |
3,0 g |
w tym kwasy nasycone |
0,3 g |
węglowodany |
15 g |
w tym cukry |
11 g |
białko |
3,0 g |
sól |
0 g |
| na 100g | | |
Wartość energetyczna (kJ) |
449 |
|
|
Wartość energetyczna (kcal) |
107 |
|
|
Tłuszcz (g) |
3 |
|
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
0.3 |
|
|
Węglowodany (g) |
15 |
|
|
w tym cukry (g) |
11 |
|
|
Białko (g) |
3 |
|
|
Sól (g) |
0 |
|
|
| Wartość odżywcza na 100 g: | |
Wartość energetyczna |
449 kJ |
|
Wartość energetyczna |
107 kcal |
|
Tłuszcz |
3 g |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0.3 g |
|
Węglowodany |
15 g |
|
w tym cukry |
11 g |
|
Białko |
3 g |
|
Sól |
0 g |
|