woda
żołądki wołowe 28%
warzywa (cebula 1,9%, seler, pietruszka, marchew 0,6%)
koncentrat pomidorowy 2%
mąka pszenna
skrobia modyfikowana
przyprawa smakowa [maltodekstryna, sól, cukier, olej rzepakowy, warzywa, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, aromat, wzmacniacze smaku (5'-rybonukleotydy disodowe), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)]
przyprawa w płynie (woda, sól, ocet, hydrolizat białka soi, aromat)
olej rzepakowy
sól
przyprawy
czosnek
| w 100 g | w porcji 250 g |
Wartość energetyczna |
219 kJ / 52 kcal |
551 kJ / 131 kcal |
Tłuszcz |
1.7 g |
4.3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0.1 g |
0.3 g |
Węglowodany |
4.3 g |
10.8 g |
w tym cukry |
0.4 g |
1.0 g |
Błonnik |
0.4 g |
1.0 g |
Białko |
4.7 g |
11.8 g |
Sól |
0.8 g |
2.0 g |
| na 100g | | w porcji 250 g |
Wartość energetyczna (kJ) |
219 |
|
551 |
Wartość energetyczna (kcal) |
52 |
|
131 |
Tłuszcz (g) |
1.7 |
|
4.3 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
0.1 |
|
0.3 |
Węglowodany (g) |
4.3 |
|
10.8 |
w tym cukry (g) |
0.4 |
|
1 |
Błonnik (g) |
0.4 |
|
1 |
Białko (g) |
4.7 |
|
11.8 |
Sól (g) |
0.8 |
|
2 |
| na 100 | | w porcji 250 g | |
Wartość energetyczna |
219 kJ |
|
551 kJ |
|
Wartość energetyczna |
52 kcal |
|
131 kcal |
|
Tłuszcz |
1.7 g |
|
4.3 g |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0.1 g |
|
0.3 g |
|
Węglowodany |
4.3 g |
|
10.8 g |
|
w tym cukry |
0.4 g |
|
1 g |
|
Błonnik |
0.4 g |
|
1 g |
|
Białko |
4.7 g |
|
11.8 g |
|
Sól |
0.8 g |
|
2 g |
|