żołądki wieprzowe 50%
woda
warzywa (seler, pietruszka 4,5%, marchew 3,9%, cebula 0,8%)
sól
olej rzepakowy
przyprawa w płynie (woda, sól, ocet, hydrolizat białka soi, aromat)
przyprawa smakowa [maltodekstryna, sól, cukier, olej rzepakowy, warzywa, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, aromat, wzmacniacze smaku (5'-rybonukleotydy disodowe), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)]
przyprawy
czosnek suszony
| na 100g | w porcji 250 g |
Wartość energetyczna |
246 kJ / 59 kcal |
618 kJ / 147 kcal |
Tłuszcz |
2,3 g |
5,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
<0,1 g |
<0,1 g |
Węglowodany |
1,4 g |
3,5 g |
w tym cukry |
0,4 g |
1,0 g |
Błonnik |
0,6 g |
1,5 g |
Białko |
7,8 g |
19,5 g |
Sól |
1 g |
2,5 g |
| na 100g | | w porcji 250 g |
Wartość energetyczna (kJ) |
246 |
|
618 |
Wartość energetyczna (kcal) |
59 |
|
147 |
Tłuszcz (g) |
2.3 |
|
5.8 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
0.1 |
|
0.1 |
Węglowodany (g) |
1.4 |
|
3.5 |
w tym cukry (g) |
0.4 |
|
1 |
Błonnik (g) |
0.6 |
|
1.5 |
Białko (g) |
7.8 |
|
19.5 |
Sól (g) |
1 |
|
2.5 |
| na 100 | | w porcji 250 g | |
Wartość energetyczna |
246 kJ |
|
618 kJ |
|
Wartość energetyczna |
59 kcal |
|
147 kcal |
|
Tłuszcz |
2.3 g |
|
5.8 g |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0.1 g |
|
0.1 g |
|
Węglowodany |
1.4 g |
|
3.5 g |
|
w tym cukry |
0.4 g |
|
1 g |
|
Błonnik |
0.6 g |
|
1.5 g |
|
Białko |
7.8 g |
|
19.5 g |
|
Sól |
1 g |
|
2.5 g |
|