pieczarki 59%
woda
ocet spirytusowy 6,5% (SIARCZYNY)
cukier
sól
warzywa i przyprawy suszone (marchew 0,2%, cebula 0,2%, GORCZYCA 0,2%, pieprz czarny 0,05%)
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
aromaty
Zawartość siarczynów jest wynikiem procesu produkcyjnego
| | Wartość odżywcza odsączonego produktu w 100 g |
| Wartość energetyczna |
155 kJ - 37 kcal |
| Tłuszcz |
0,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,1 g |
| Węglowodany |
3,8 g |
| w tym cukry |
2,7 g |
| Błonnik |
2,8 g |
| Białko |
2,9 g |
| Sól |
1,00 g |
| | na 100g | | |
| Wartość energetyczna (kJ) |
155 |
|
|
| Wartość energetyczna (kcal) |
37 |
|
|
| Tłuszcz (g) |
0.5 |
|
|
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
0.1 |
|
|
| Węglowodany (g) |
3.8 |
|
|
| w tym cukry (g) |
2.7 |
|
|
| Błonnik (g) |
2.8 |
|
|
| Białko (g) |
2.9 |
|
|
| Sól (g) |
1 |
|
|