kluski ryżowe (77%): ryż (90%), skrobia modyfikowana, cukier, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; stabilizator: guma guar
dodatki smakowe (13%): sól, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; cukier, teksturowany gluten pszenny (4,8%), aromat (orzeszki ziemne), suszony szczypior (2,1%), maltodekstryna, czerwona szalotka (1,8%), pieprz (1,5%), przyprawa Pho w zmiennych proporcjach (1,4%): cynamon, goździki, anyż; barwnik: karmel; suszona kolendra (0,7%), substancja przeciwzbrylająca: E 551
sos chili (7%): woda, chili (21%), cukier, czosnek (5%), sól, pasta pomidorowa (4%), skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości: E 260, E 330; konserwant: sorbinian potasu
olej z dodatkami smakowymi (3%): rafinowany olej palmowy (85,98%), czerwona szalotka (5%), aromat, przyprawa Pho w zmiennych proporcjach (3%): cynamon, goździki, anyż; chili (2%), barwnik: karoteny; przeciwutleniacz: E 306
| 100 g gotowego produktu: |
Wartość energetyczna: |
221 kJ/ 52 kcal |
Tłuszcz: |
0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
0,2 g |
Węglowodany: |
10,9 g |
w tym cukry: |
0,8 g |
Białko: |
1,0 g |
Sól: |
1,2 g |
| na 100g | 100 g gotowego produktu: | |
Wartość energetyczna (kJ) |
|
221 |
|
Wartość energetyczna (kcal) |
|
52 |
|
Tłuszcz (g) |
|
0.5 |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
|
0.2 |
|
Węglowodany (g) |
|
10.9 |
|
w tym cukry (g) |
|
0.8 |
|
Białko (g) |
|
1 |
|
Sól (g) |
|
1.2 |
|