Poznaj smaczne i grube noodle w wersji klasycznej. Makaron idealnie pasuje do dań orientalnych i tradycijnych .
Składniki: mąka pszenna, skrobia, tłuszcz palmowy, sól, emulgator: lecytyny (soja); wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; stabilizatory: guma guar, difosforany; kurkuma, substancje spulchniające: węglany potasu, węglany sodu; barwnik: ryboflawiny.
Alergeny: zboża zawierające gluten, soja i produkty pochodne
Wartości odżywcze:
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1864 kJ / 443 kcal
Tłuszcz: 13 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,2 g
Węglowodany: 73 g
W tym cukry: 2,5 g
Białko: 7,1 g
Sól: 1,31 g
Sposób przygotowania:
1. Makaron wrzucić do 550 ml wrzącej wody i gotować przez 4 minuty.
2. Odcedź i przelej zimną wodą
3. Podawać natychmiast.
4. Smacznego!