kluski (92%): mąka pszenna, tłuszcz palmowy, tapioka, skrobia modyfikowana, sól, cukier, stabilizatory: trifosforany, guma guar; substancje spulchniające: węglany potasu, węglany sodu; kurkuma
dodatki smakowe (8%): sól wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; cukier, sos sojowy w proszku (6,4%): sos sojowy (nasiona soi, mąka pszenna, sól), skrobia ziemniaczana, tapioka, sól; hydrolizowane białko sojowe, teksturowane białko sojowe, suszone glony wakame (Undaria pinnatifida) (3,2%), zabielacz (syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, kazeinian sodu (mleko), emulgator: E 471, substancja przeciwzbrylająca: E 554, aromat), pieprz, suszone grzyby shiitake (Lentinus edodes) (2,5%), grzyby Volvariella volvacea (2,5%), suszony szczypiorek (dwutlenek siarki i siarczyny) (2,5%), cebula w proszku, czosnek w proszku, barwniki: karmel, ekstrakt z papryki; substancja przeciwzbrylająca: E 551; maltodekstryna, rafinowany olej palmowy, sezam, aromaty
| 100 g gotowego produktu: |
Wartość energetyczna: |
288 kJ/ 69 kcal |
Tłuszcz: |
3,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
1,0 g |
Węglowodany: |
8,8 g |
w tym cukry: |
0,12 g |
Białko: |
1,3 g |
Sól: |
0,69 g |
| | 100 g gotowego produktu | |
Wartość energetyczna (kJ) |
|
288 |
|
Wartość energetyczna (kcal) |
|
69 |
|
Tłuszcz (g) |
|
3.1 |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
|
1 |
|
Węglowodany (g) |
|
8.8 |
|
w tym cukry (g) |
|
0.12 |
|
Białko (g) |
|
1.3 |
|
Sól (g) |
|
0.69 |
|