cukier
syrop glukozowy
tłuszcze roślinne (palmowy, shea)
wiórki kokosowe (7,8%)
mleko pełne w proszku (6,2%)
tłuszcz kakaowy
odtłuszczone mleko w proszku (5,8%)
mleko zagęszczone, odtłuszczone
mąka pszenna (3,9%)
miazga kakaowa
pełnoziarnista mąka pszenna (2%)
substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole
maślanka w proszku (z mleka)
laktoza (z mleka)
śmietanka (z mleka)
orzechy laskowe
tłuszcz mleczny
mleko kokosowe w proszku
zagęszczona słodka serwatka (z mleka)
masło (z mleka)
produkt z serwatki (z mleka)
emulgator: lecytyny (soja)
sól
skrobia pszenna
aromaty naturalne
kakao niskotłuszczowe
pełnotłuste mleko w proszku
syrop sacharozowy
substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu
stabilizator: karagen
mielone orzeszki ziemne
białko mleka
aromat naturalny waniliowy
Może zawierać także migdały, inne orzechy i jaja.
| Na 100 g |
Wartość energetyczna |
2170 kJ/520 kcal |
Tłuszcz |
30,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
19,5 g |
Węglowodany |
54,4 g |
w tym cukry |
38,9 g |
Białko |
6,7 g |
Sól |
0,38 g |
| na 100g | | |
Wartość energetyczna (kJ) |
2170 |
|
|
Wartość energetyczna (kcal) |
520 |
|
|
Tłuszcz (g) |
30.3 |
|
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
19.5 |
|
|
Węglowodany (g) |
54.4 |
|
|
w tym cukry (g) |
38.9 |
|
|
Białko (g) |
6.7 |
|
|
Sól (g) |
0.38 |
|
|