cukier
orzechy laskowe (14,8%)
tłuszcze roślinne (palmowy, shea)
syrop glukozowy
mleko pełne w proszku (6,2%)
tłuszcz kakaowy
odtłuszczone mleko w proszku (5,5%)
mleko zagęszczone, odtłuszczone
mąka pszenna (3,9%)
maizga kakaowa
pełnoziarnista mąka pszenna (2%)
kakao
substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole
maślanka w proszku (z mleka)
laktoza (z mleka)
tłuszcz mleczny
śmietanka (z mleka)
zagęszczona słodka serwatka (z mleka)
masło (z mleka)
produkt z serwatki (z mleka)
emulgator: lecytyny (soja)
sól
skrobia pszenna
kakao niskotłuszczowe
pełnotłuste mleko w proszku
syrop sacharozowy
aromaty naturalne
substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu
stabilizator: karagen
aromat naturalny waniliowy
Może zawierać także migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy i jaja.
| Na 100 g |
Wartość energetyczna |
2233 kJ/535 kcal |
Tłuszcz |
31,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
14,4 g |
Węglowodany |
52,3 g |
w tym cukry |
38,8 g |
Białko |
8,4 g |
Sól |
0,35 g |
| na 100g | | |
Wartość energetyczna (kJ) |
2233 |
|
|
Wartość energetyczna (kcal) |
535 |
|
|
Tłuszcz (g) |
31.8 |
|
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
14.4 |
|
|
Węglowodany (g) |
52.3 |
|
|
w tym cukry (g) |
38.8 |
|
|
Białko (g) |
8.4 |
|
|
Sól (g) |
0.35 |
|
|