cukier
syrop glukozowy
tłuszcz palmowy
substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole
żelatyna
kwas: kwas cytrynowy
aromaty
koncentraty barwiące (czarna marchew, spirulina)
syrop karmelowy
| Wartość odżywcza Na 100 g |
Wartość energetyczna |
1679 kJ/397 kcal |
Tłuszcz |
6,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
3,2 g |
Węglowodany |
85,1 g |
w tym cukry |
62,7 g |
Białko |
1,6 g |
Sól |
<0,01 g |
| na 100g | | |
Wartość energetyczna (kJ) |
1679 |
|
|
Wartość energetyczna (kcal) |
397 |
|
|
Tłuszcz (g) |
6 |
|
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
3.2 |
|
|
Węglowodany (g) |
85.1 |
|
|
w tym cukry (g) |
62.7 |
|
|
Białko (g) |
1.6 |
|
|
Sól (g) |
<0.01 |
|
|
| Wartość odżywcza Na 100 g | |
Wartość energetyczna |
1679 kJ |
|
Wartość energetyczna |
397 kcal |
|
Tłuszcz |
6 g |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
3.2 g |
|
Węglowodany |
85.1 g |
|
w tym cukry |
62.7 g |
|
Białko |
1.6 g |
|
Sól |
<0.01 g |
|