kluski (85%): mąka pszenna, tłuszcz palmowy, tapioka, skrobia modyfikowana, sól, stabilizatory: trifosforany, guma guar; substancje spulchniające: węglan potasu, węglan sodu; barwnik: ryboflawina
dodatki smakowe (15%): cukier, sól, teksturowany gluten pszenny, suszone warzywa w zmiennych proporcjach (11,1%): marchew, grzyby shiitake (Lentinus edides) (2,2%), chili (2,2%), szczypior (2,2%); aromaty, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; ekstrakt drożdżowy, sos sojowy w proszku (4,1%): sos sojowy (odtłuszczone nasiona soi, nasiona soi, pszenica, sól), skrobia ziemniaczana, tapioka, sól; imbir w proszku, maltodekstryna, hydrolizowane białko sojowe, substancja przeciwzbrylająca: E 551; rafinowany olej palmowy, czosnek w proszku, chili (1%), czerwona papryka w proszku, cebula w proszku, barwniki: karmel, ekstrakt z papryki; regulator kwasowości: kwas jabłkowy; ekstrakt z chili (0,2%), substancja zagęszczajaca: guma guar
Może zawierać śladowe ilości
jaj,
ryb, dwutlenku siarki i
siarczynów.
| na 100 g gotowego produktu: |
Wartość energetyczna |
275 kJ/66 kcal |
Tłuszcz |
2,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,9 g |
Węglowodany |
8,7 g |
w tym cukry |
0,5 g |
Białko |
1,4 g |
Sól |
0,8 g |
| na 100g | na 100 g gotowego produktu: | |
Wartość energetyczna (kJ) |
|
275 |
|
Wartość energetyczna (kcal) |
|
66 |
|
Tłuszcz (g) |
|
2.7 |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
|
0.9 |
|
Węglowodany (g) |
|
8.7 |
|
w tym cukry (g) |
|
0.5 |
|
Białko (g) |
|
1.4 |
|
Sól (g) |
|
0.8 |
|