kluski ryżowe (77,5 %): ryż (90 %), skrobia modyfikowana, cukier, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; stabilizator: guma guar
dodatki smakowe (8,8 %): sól, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; cukier, aromat, czerwona szalotka (3 %), imbir (2 %), przyprawa Pho w zmiennych proporcjach (1,5 %): cynamon, goździki, anyż; pieprz, barwnik: karmel
sos chili (8,4 %): woda, chili (21 %), cukier, czosnek (5 %), sól, pasta pomidorowa (4 %), skrobia modyfikowana, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; konserwant: sorbinian potasu
olej z dodatkami smakowymi (4,5 %): rafinowany olej palmowy (91,98 %), aromat, przyprawa Pho w zmiennych proporcjach (3 %): cynamon, goździki, anyż; chili (1 %), barwnik: karoteny; przeciwutleniacz: E 306
mix przypraw (0,8 %): teksturowany gluten pszenny (49 %), szczypior (43 %), kolendra (8 %)
| Wartość odżywcza 100 g gotowego produktu: |
Wartość energetyczna |
220 kJ / 52 kcal |
Tłuszcz |
0,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,2 g |
Węglowodany |
10,4 g |
w tym cukry |
0,6 g |
Białko |
1,0 g |
Sól |
1,0 g |
| na 100g | Wartość odżywcza 100 g gotowego produktu: | |
Wartość energetyczna (kJ) |
|
220 |
|
Wartość energetyczna (kcal) |
|
52 |
|
Tłuszcz (g) |
|
0.7 |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
|
0.2 |
|
Węglowodany (g) |
|
10.4 |
|
w tym cukry (g) |
|
0.6 |
|
Białko (g) |
|
1 |
|
Sól (g) |
|
1 |
|
| Wartość odżywcza 100 g gotowego produktu: | |
Wartość energetyczna |
220 kJ |
|
Wartość energetyczna |
52 kcal |
|
Tłuszcz |
0.7 g |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0.2 g |
|
Węglowodany |
10.4 g |
|
w tym cukry |
0.6 g |
|
Białko |
1 g |
|
Sól |
1 g |
|