kapusta kwaszona 34%
kapusta biała świeża 29%
mięso wieprzowe 15%
podgardle wieprzowe wędzone 6% (podgardle wieprzowe, woda, sól, aromat, błonnik bambusowy)
woda
kiełbasa 5% (mięso wieprzowe, woda, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik pszenny, przyprawy, izolat białka soi, glukoza)
cebula 4%
koncentrat pomidorowy 3%
powidła śliwkowe
smalec wieprzowy
cukier
sól
grzyby leśne 0,3%
przyprawy
aromat
przyprawa smakowa [maltodekstryna, sól, cukier, olej rzepakowy, warzywa, przyprawy, ekstrakt drożdżowey, aromat, wzmacniacze smaku (5' -rybonukleotydy disodowe), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)]
czosnek
| w 100 g | w porcji 250 g |
Wartość energetyczna |
588 kJ / 142 kcal |
1470 kJ / 354 kcal |
Tłuszcz |
10.8 g |
27.0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2.9 g |
7.3 g |
Węglowodany |
6.0 g |
15.0 g |
w tym cukry |
2.1 g |
5.3 g |
Błonnik |
1.6 g |
4.0 g |
Białko |
4.3 g |
10.8 g |
Sól |
1.0 g |
2.6 g |
Opakowanie zawiera 2 porcje. |
|
|
| na 100g | | w porcji 250 g |
Wartość energetyczna (kJ) |
588 |
|
1470 |
Wartość energetyczna (kcal) |
142 |
|
354 |
Tłuszcz (g) |
10.8 |
|
27 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
2.9 |
|
7.3 |
Węglowodany (g) |
6 |
|
15 |
w tym cukry (g) |
2.1 |
|
5.3 |
Błonnik (g) |
1.6 |
|
4 |
Białko (g) |
4.3 |
|
10.8 |
Sól (g) |
1 |
|
2.6 |
| na 100 | | w porcji 250 g | |
Wartość energetyczna |
588 kJ |
|
1470 kJ |
|
Wartość energetyczna |
142 kcal |
|
354 kcal |
|
Tłuszcz |
10.8 g |
|
27 g |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2.9 g |
|
7.3 g |
|
Węglowodany |
6 g |
|
15 g |
|
w tym cukry |
2.1 g |
|
5.3 g |
|
Błonnik |
1.6 g |
|
4 g |
|
Białko |
4.3 g |
|
10.8 g |
|
Sól |
1 g |
|
2.6 g |
|