Odkryj jedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej w gotowej do podania oprawie – Fasolkę po bretońsku Rolnik, która zaskoczy Cię prawdziwie domowym smakiem i wyrazistym, mięsno-pomidorowym aromatem. Do przyrządzenia potrawy użyto dorodnej fasoli i najwyższej jakości, wiejskiej kiełbasy. Całość doprawiono unikalną mieszanką świeżych przypraw. Fasolka po bretońsku Rolnik to klasyk na polskich stołach, do którego z przyjemnością wraca się zwłaszcza w chłodne dni.
Składniki:
woda, fasola 33,3%, kiełbasa 20% (mięso wieprzowe 85%, woda, sól, przyprawy naturalne, wzmacniacz
smaku: E 621, substancja konserwująca E 250),koncentrat pomidorowy, mąka pszenna, przyprawy
(cukier, przyprawy naturalne, sól, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, warzywa suszone, seler,
skrobia ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy, laktoza z mleka, olej roślinny rzepakowy, barwnik: ryboflawiny),
cebula suszona.
Alergeny:
Produkt zawiera gluten, seler i laktozę z mleka.Produkt może zawierać mleko, soję, gorczycę i jaja.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem
promieni słonecznych i mrozem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w
ciągu 24 godzin.
Zawiera cukier, gluten i konserwanty.