woda
fasola biała 34%
kiełbasa 11% (mięso wieprzowe 68%, woda, skrobia ziemniaczana, sól, błonnik pszenny, przyprawy, izolat białka soi, substancja zagęszczająca: E407, stabilizator: E450, glukoza, przeciwutleniacz: E301, substancja konserwująca: E250)
boczek wędzony 3,5% (boczek wieprzowy 85%, woda, sól, glukoza, przeciwutleniacz: E316, stabilizator: E450, regulator kwasowości: E331, substancja zagęszczająca: E407, substancja konserwująca: E250)
koncentrat pomidorowy 3,5%
skrobia kukurydziana modyfikowana
cukier
cebula 1,3%
mąka pszenna
sól
czosnek świeży
mieszanka przyprawowo-smakowa [sól, cukier, marchew, ekstrakt drożdżowy, cebula, zioła, barwnik (ryboflawiny)]
musztarda (woda, gorczyca, ocet, cukier, sól, przyprawy)
aromaty
aromat dymu wędzarniczego (zawiera mleko)
przyprawy
| w 100 g | na porcję 200 g |
Wartość energetyczna |
518 kJ / 124 kcal |
1036 kJ / 248 kcal |
Tłuszcz |
7,4 g |
15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,7 g |
1,4 g |
Węglowodany |
10 g |
20 g |
w tym cukry |
2,7 g |
5,4 g |
Białko |
3,6 g |
7,2 g |
Sól |
0,9 g |
1,8 g |
Opakowanie zawiera 3 sugerowane porcje produktu. |
|
|
| na 100g | | na porcję 200 g |
Wartość energetyczna (kJ) |
518 |
|
1036 |
Wartość energetyczna (kcal) |
124 |
|
248 |
Tłuszcz (g) |
7.4 |
|
15 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
0.7 |
|
1.4 |
Węglowodany (g) |
10 |
|
20 |
w tym cukry (g) |
2.7 |
|
5.4 |
Błonnik (g) |
1.4 |
|
2.8 |
Białko (g) |
3.6 |
|
7.2 |
Sól (g) |
0.9 |
|
1.8 |