Poznaj smaczne i grube noodle z dodatkiem curry. Makaron idealnie pasuje do dań orientalnych i tradycijnych.
Składniki: mąka pszenna, skrobia, tłuszcz palmowy*, sól, emulgator: lecytyny (soja); mieszanka przypraw curry (0,32%), stabilizatory: guma celulozowa, trifosforany; wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, guanylan disodowy, inozynian disodowy; substancje spulchniające: węglany potasu, węglany sodu; kurkuma. *tłuszcz palmowy z certyfikatem RSPO
Alergeny: zboża zawierające gluten, soja i produkty pochodne.
Wartości odżywcze:
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1864 kJ / 443 kcal
Tłuszcz: 13 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,2 g
Węglowodany: 73 g
W tym cukry: 2,5 g
Białko: 7,1 g
Sól: 1,31 g
Sposób przygotowania:
1. Makaron wrzucić do 550 ml wrzącej wody i gotować przez 4 minuty.
2 Odcedź i przelej zimną wodą
3. Podawać natychmiast.
4. Smacznego!