farsz z łososia atlantyckiego (25%, Salmo salar / wyhodowane w akwakulturach norweskich)
cebula
woda
pietruszka korzeń
koncentrat pomidorowy
olej rzepakowy
kasza manna (zawiera gluten)
cukier
białko sojowe
błonnik pszenny
sól
przyprawy
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
| w 100 g produktu: |
wartość energetyczna: |
787 kJ / 189 kcal |
tłuszcz: |
13 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
2,1 g |
węglowodany: |
11 g |
w tym cukry: |
7,1 g |
białko: |
6,0 g |
sól: |
0,94 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: |
1,8 g |
w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): |
1,0 g |
kwas eikozapentaenowy (EPA): |
0,4 g |
kwas dokozaheksaenowy (DHA): |
0,5 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |
|
| na 100g | | |
Wartość energetyczna (kJ) |
787 |
|
|
Wartość energetyczna (kcal) |
189 |
|
|
Tłuszcz (g) |
13 |
|
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) |
2.1 |
|
|
Węglowodany (g) |
11 |
|
|
w tym cukry (g) |
7.1 |
|
|
Białko (g) |
6 |
|
|
Sól (g) |
0.94 |
|
|
Kwasy tłuszczowe Omega 3 (g) |
1.8 |
|
|
w tym DHA (kwas dokozaheksaenowy) (g) |
0.5 |
|
|
w tym EPA (kwas eikozapentaenowy) (g) |
0.4 |
|
|